CLASSVR

Liten brosjyre
Stor brosjyre
 
ClassVR er et kompett VR og AR system for klasserommet. Det tilbyr engasjerende og oppslukende erfaringer for elever i alle aldre, og gir dem mulighet til få kjennskap til og forstå fag og emner gjennom personlig erfaring.
 
 
Enkel kontroll og styring
 
I hjertet av ClassVR er vår lærervennlige portal, som gir styring over alle ressurser og verktøy for å levere engasjernde læringsøkter til dine elever. Portalen gjør det enkelt å dra og slippe innhold til spillelister. Med et enkelt klikk kan du sende innhold til elevene, styre dem til et fokuspunkt i ressursen og se i sanntid nøyaktig hvor den enkelt elev ser.
 
 
 
Læringsressurser for VR, AR og MR
 
Våre omfattende læringsressurser og strukturerte leksjonsplaner hjelper deg å tenne elevenes engasjement. De vil få læringsminner som hjelper dem til å visualisere, forstå og huske, til og med de mer komplekse temaene. 
 
Det finnes til nå mer enn 950 ferdigelagde aktiviteter som dekker en lang rekke fag og tema. Omslutt elevene med lærerike 360-graders bilder og videoer, få AR-modeller til å løfte seg fra arket eller la dem holde 3D-modeller i sin egen hånd. Jobb kreativt med 360- kamera og med å lage 3D-modeller og last opp egne filer, del dem med elever - eller med verden.