RÅDE KOMMUNE, ØSTFOLD

(ActivPanel) 

«Selv om Råde kommune har brukt interaktive tavler tidligere, er det den nyvinnende android-enheten, som følger med ActivPanel, som vekker størst begeistring hos lærere og elever. Dette gir den interaktive skjermen en helt ny dimensjon og reduserer behovet for at lærerne kobler til sin egen pc til skjermene.

Lærere og elever kan bruke nettleser og velge blant et utømmelig utvalg android-apper direkte på skjermen. Samtidig brukes ActivCast mye, der elevene trådløst speiler sine iPader opp på skjermen for å vise sine løsningsforslag.

Råde kommune har valgt Promethean ActivPanel til nye Spetalen skole og til både nybygg og gamle klasserom på Karlshus skole og vi er veldig fornøyd med denne løsningen, som er levert av ATEA Fredrikstad i samarbeid med Scandec Systemer.»

Hasse Myhre, IT-konsulent

 

 

VESTBY KOMMUNE, AKERSHUS

(ActivPanel og ActivBoard) 

" For Vestby kommune er det viktig at teknologien blir brukt. Vi bruker mye tid på opplæring og har fått super oppfølging fra Scandec. 

 

Skjermene gir læreren en unik mulighet til å forberede, gjennomføre og repetere undervisningen sin, og på Aktivundervisning.no kan man dele eller laste ned gode undervisningsopplegg."

 

Katrine Skovholt, IKT-rådgiver, Vestby kommune